Смачні курячі шлунки з картопляним пюре

А ви куштували колись тушковані курячі шлунки?

Весь світ «як оголошені» поїдають курячі шлуночки і в нас з недавніх пір стали доступні курячі субпродукти, зокрема набори курячих шлунків.

У сьогоднішній статті ви дізнаєтеся, як приготувати курячі шлуночки і радуватимете своїх домашніх смачною стравою з курки.

Для приготування шлунків нам знадобляться:

  • Набір курячих шлунків 0,9 – 1 кг.
  • Сіль та перець за смаком
  • Рослинна олія
  • Ріпчаста цибуля  400- 500 р.
  • Ваша улюблена приправа (я використовую приправу для курки)

Спочатку приготуємо цибулю, її вичистимо, вимиємо та наріжемо дрібними кубиками.